Our project for Bow Arts Trust’s new headquarters has been recently completed. Images: Agnese Sanvito


RIBA Shanghai Windows in BD. Image by Liam Clarke 

RIBA Shanghai Windows in BD. Image by Liam Clarke 


The RIBA Shanghai Windows Project 2014 was officially opened last week during Shanghai Fashion Week. More images of our installation for Ziggy Chen to follow shortly.

The RIBA Shanghai Windows Project 2014 was officially opened last week during Shanghai Fashion Week. More images of our installation for Ziggy Chen to follow shortly.


Work has started on site for Semi-detached, our residential project in Oxford to convert two adjoining semi-detached Victorian houses into one. The image above is from photographer Fran Monks, who will be documenting the construction process through the blog 19and20.

Work has started on site for Semi-detached, our residential project in Oxford to convert two adjoining semi-detached Victorian houses into one. The image above is from photographer Fran Monks, who will be documenting the construction process through the blog 19and20.


ZB House - We have recently completed this conversion of an existing Victorian terrace house in north London.


Model photos of a proposal for the re-use of a Victorian bottle kiln in West London.  


Sectional models made by the students at our 3rd year Studio in Cambridge, currently exhibited at the gallery space in the Department of Architecture.


We have just completed a feasibility study for this house conversion in Islington, London. The proposal includes a series of sunken courtyards and new spaces at ground floor level that would create a new entrance to the house and a more direct relationship with the garden. The project is expected to be submitted for planning in March.


RIBA Shanghai windows - Design development images showing light and shadow experiments for Ziggy Chen’s shop window.


These are the latest images of a project for an office building refurbishment in Hammersmith we have been working on for the past few months. The current proposal seeks to increase the area of the building by adding two storeys of accommodation to the existing structure, located within a tight site near Hammersmith Station. The process has opened up the opportunity to enhance the presence of the building on the street by creating a new tiled facade.